Töltő kocsi WNT 33Qv

Méretek:1050 x 730 x 440 (mm)

Megőrző, töltő és fertőtlenítő kocsi elektronikus berendezésekre.   Részletes leírás

Hívjon minket!

+36 70 883 0338

Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll
hétköznap 8:00 - 17:00 között

Töltő kocsi WNT 33Qv

Megőrző, töltő és fertőtlenítő kocsi elektronikus berendezésekre.

Görgős fémszekrény elektronikus berendezések megőrzésére, fertőtlenítésére, szállítására és töltésére. Kapacitás: 1 számítógép és 32 tablet - okostelefon. Más termékektől eltérően UV-C sugárforrással (cserélhető Osram Puritec HNS 8W) van felszerelve, amely vegyi anyagok használata nélkül pusztít minden kórokozót. A termék előnye az összes tárolt berendezés kíméletes fertőtlenítése, ugyanis a legtöbb vírus és baktérium a képernyőkön és az érintőpaneleken összpontosul, mindazok berendezések közül, amelyekkel nap mind nap kapcsolatba kerülünk.

Az UV-C sugárzással történő fertőtlenítés előnyei:
- hatékonyság és környezetkímélés, vegyszerek nélkül;
- hosszú élettartam beavatkozás nélkül.

A kocsi áramellátása egy 3 m-es tápkábel segítségével van biztosítva. A töltő kocsi főkapcsolóval, biztosítékkal és szekvenszerrel van felszerelve. Ennek köszönhetően megakadályozza a hálózat túlterhelését és a tárolt elektronika sérülését. A kocsi könnyen áthelyezhető a fogantyú és a gumis kerekek segítségével, 2 kerék fékkel. A kocsi 2-ponton záródó szárnyasajtóval és beépített UV-sugárzóval van felszerelve. Az ajtó kinyitásakor a sugárzás automatikusan kikapcsol. A kocsi vázán nyílások találhatók a megfelelő szellőzés érdekében.

A tablettaroló kocsi belseje speciális tartóval van felszerelve, amelybe a berendezések biztonságosan belehelyezhetők. A teljes kapacitás 32 tablet számára biztosított, legfeljebb 13″ méretig, azaz 24 x 310 x 295 mm. Minden rekesznek van száma és egy töltés indikáló LED- del van felszerelve. A kocsi tartalmaz egy laptop rekeszt is, aljzattal. A kocsiba található aljzatok: 2 x 230 V AC, 24 x USB-A AiPower DC 5V 9.6A (max.), 12 x USB-A Qualcomm gyorstöltő port. A maximális teljesítmény 1380 W.

Magasság
1050 mm

Szélesség
730 mm

Mélység
440 mm

Színek

Töltő kocsi WNT 33Qv

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékkel kapcsolatban.


 

* Minden űrlapmező kötelező

Köszönjük érdeklődését.

Kérdésére vagy kommentjére a lehető leghamarabb válaszolunk.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékkel kapcsolatban.


 

* Minden űrlapmező kötelező

Köszönjük érdeklődését.

Kérdésére vagy kommentjére a lehető leghamarabb válaszolunk.

Podobné produkty

Megtekintett termékek