Öltözőszekrény Sum 320 W UV

Méretek:1800 x 600 x 500 (mm)

Fém öltözőszekrény nyomtatott mintával.   Részletes leírás

Hívjon minket!

+36 70 883 0338

Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll
hétköznap 8:00 - 17:00 között

Öltözőszekrény Sum 320 W UV

Fém öltözőszekrény nyomtatott mintával.

Fém öltözőszekrény nyomtatott grafikus mintával, 600 mm széles. A nyomtatott minta ellenáll az UVA és UVB sugárzásnak, szintén rendelkezik fokozott ellenálló képességgel a mechanikus sérülések képződése ellen, pl. karcolások. Az általunk forgalmazott speciális UV nyomtatás összehasonlíthatatlanul tartósabb, mint a fóliabevonat, és négyszer tartósabb, mint egy szokásos nyomtatott grafikus minta. A felület színminősége tartós, és nagyon élénk színek jellemzik. Az ajtókra nyomtatott mintával rendelkező szekrények alkalmasak olyan iskolák és intézmények számára, amelyek speciális módon szeretnék megosztani mottójukat, vagy egyszerűen csak felpezsdítenék a helyiségeik kinézetét, esetleg egy egyedi mintával kifejeznék vállalatuk küldetését.

Az alapárban standard motívumokat lehet rendelni kínálatunkból, melyek a termék képgalériájában találhatók. Lehetőség van egy teljesen eredeti nyomtatás kivitelezésére is megküldött grafika alapján, vagy kidolgozunk egy egyedi megoldást az Ön igényei szerint. Kínálatunkból szinte bármilyen típusú fémszekrényre nyomtathatók a minták. Ez a lehetőség felár ellenében áll rendelkezésre, és örömmel elkészítünk egy testre szabott ajánlatot.

A megrendelés folyamata olyan, hogy külön választja meg a szekrénytest és az ajtók színét, majd a minta ezután kerül kinyomtatásra. Kérjük, ne feledje, hogy a kiválasztott motívumtól függően az ajtó színét lehet, hogy nem fedi le teljesen a motívum.

Ha ez a konkrét termék érdekli, akkor a rendelés minimális mennyisége felár nélkül 5 darab szekrény vagy 10 darab ajtó - ha esetleg más ajtószámú termékeket is rendelne.

Kérjük, további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Magasság
1800 mm

Szélesség
600 mm

Mélység
500 mm

Súly
35 kg

Ajtók száma
2

Színek

Öltözőszekrény Sum 320 W UV

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékkel kapcsolatban.


 

* Minden űrlapmező kötelező

Köszönjük érdeklődését.

Kérdésére vagy kommentjére a lehető leghamarabb válaszolunk.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékkel kapcsolatban.


 

* Minden űrlapmező kötelező

Köszönjük érdeklődését.

Kérdésére vagy kommentjére a lehető leghamarabb válaszolunk.

Podobné produkty

Megtekintett termékek