Elektromos kiültető fotel Mauro

Kiültető szék elektronikus pozícióbeállítással.   Részletes leírás

Hívjon minket!

+36 70 883 0338

Ügyfélszolgálatunk rendelkezésére áll
hétköznap 8:00 - 17:00 között

Elektromos kiültető fotel Mauro

Kiültető szék elektronikus pozícióbeállítással.

A Mauro elektromos kiültető szék ötvözi az esztétikus és könnyű kialakítást a praktikus funkciókkal. A kézi távirányítóval történő elektromos beállítás lehetővé teszi a háttámla és a lábtartó külön-külön és egyidejűleg történő beállítását. Ez a rugalmasság azt is lehetővé teszi, hogy a páciens Zero-Gravitációs pozícióba kerüljön, ami az ízületek és a vérkeringés számára a legkedvezőbb helyzetet biztosítja. A háttámla alakja az emberi gerinc ívéhez igazodik, és kétféle, különböző sűrűségű habszivaccsal kombinálva kiváló ágyéki és válltámaszt biztosít. A háttámla hátsó részén egy fogantyú található a szék tolására.

A szék 4 darab 100 mm átmérőjű görgővel van felszerelve, amelyek egyedi fékkel rendelkeznek, így a görgők egymástól függetlenül fékezhetők. A karfák magassága 3 fokozatban állítható. A legalacsonyabb szinten a kartámasz az ülés magasságában van, megkönnyítve az ülést és a felállást, illetve a betegnek a szék oldalára történő áthelyezését, például egy ágyra. A kartámaszok tálca (asztal) rögzítésére szolgáló fogantyúkkal vannak ellátva.

Amikor a széket fekvőhelyzetbe hajtjuk le, a lábtámasz szinkronban 7 cm-re kinyúlik, így optimális lábtartást biztosít, és megszünteti a feszültséget, csökkentve a felfekvés kockázatát.

Az ülés könnyen, szerszámok nélkül eltávolítható, így egyszerűbben tisztán tartható.

A szék az EN 16139, EN 1728, EN ISO 14971, EN 60601-1, EN 60601-1-2 szabványoknak megfelelően készült.

Az alapfelszereltségen kívül a szék különböző tartozékokkal egészíthető ki, például akkumulátorral (amely lehetővé teszi a 230 V-os hálózatra való csatlakoztatás nélküli beállítást), infúziós tartóval, levehető asztallal, levehető karfával, más típusú kerekekkel és sok más lehetőséggel.

A bőrszerű kárpit, tűzálló és 12 színben rendelhető. Kérjük, hogy a kárpit szín számkódját adja meg a megjegyzésben - az árajánlat kérés vagy a megrendelés során.

Színek

Elektromos kiültető fotel Mauro

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékkel kapcsolatban.


 

* Minden űrlapmező kötelező

Köszönjük érdeklődését.

Kérdésére vagy kommentjére a lehető leghamarabb válaszolunk.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot a termékkel kapcsolatban.


 

* Minden űrlapmező kötelező

Köszönjük érdeklődését.

Kérdésére vagy kommentjére a lehető leghamarabb válaszolunk.

Podobné produkty

Megtekintett termékek